Totaal aantal pageviews

dinsdag, november 02, 2021

Spijkenisse 2x15 km 29-10 en 31-10

Ik heb een wandeltocht uitgezet voor RS80 en deze wil ik samen met Hans controleren. Het is vrijdag lekker weer en we gaan vroeg op pad. Het eerste stuk is de 15 km die we vanuit huis starten. We lopen via onze achtertuin naar het wijkcentrum De Akkers, daar begint de eigenlijke tocht. 

Alle paden zijn goed begaanbaar tot de rust op 8 km, bij Kerels aan de Maas gaan we lekker lunchen. Hier hoef je geen QR code te laten scannen. Na de lunch lopen we richting het centrum en weer terug naar het wijkcentrum. Ook dit stuk levert geen problemen op en is goed begaanbaar, zelfs de stukjes onverhard is niet al te modderig! Na de wandeling hebben we nog de hele middag om lekker bij te komen.

Zondag gaan we de lus lopen van de 25 km. Daarvoor lopen we eerst naar de splitsing bij de kerk. Dat is ongeveer 2 km van ons huis vandaan. De route voert ons langs de sportvelden, zo door de parken van Spijkenisse. Als we een bekend hondje zien, zien we ook de eigenaren, Chris en Karin! Hans liep er zo voorbij, hij heeft moeite met mensen herkennen. Ik niet en we maken gezellig een praatje.

Daarna lopen we verder, het andere park in. Tot de rust bij de MacDonalds. Daar moeten we wel de QR code laten scannen, met ID bewijs….

De route terug levert ook geen problemen op en lopen het laatste stukje terug vanaf het punt dat al gecontroleerd is de eerste keer. Het laatste stukje voor de 25 is hetzelfde als het laatste stukje voor de 15 km


Zo…..we kunnen de wandelaars veilig de route aanbieden op zaterdag 6 november. Hopelijk hebben we mooi en droog weer!


Geen opmerkingen: