Totaal aantal pageviews

zondag, maart 03, 2013

RWV Winterserie deel 6 / 3-3-2013


Het beloofd weer heerlijk wandelweer te worden, ik heb dan ook veel zin om naar het Lange Pad in Kralingen te rijden voor de laatste editie van de Winterserie van RWV. Zoals gewoonlijk komt Lisette om 9.05 aan met de bus en gezamenlijk rijden we naar Kralingen. Daar komt ook net Michelle aangelopen, zij is vanaf haar huis komen lopen zodat ze wat meer km's in de benen krijgt vandaag want 15 km vindt ze te weinig....

Op de valreep komen Silvia en Marco ook aangelopen en daar wachten we eventjes op om vervolgens de goed gepijlde route te gaan lopen. Ik heb vandaag nieuwe wandelschoenen, eens kijken hoe dat gaat.
Maar na een paar km, we zijn een goed half uur op pad, voel ik mijn hielen al.....dat is geen goed teken. Ik plak ze af maar het vel is er al af!! Oei dat wordt afzien vandaag. Nou ja, we hebben elkaar als gezelschap en Sabine is er ook bij dus kunnen we gezellig kletsend het pad vervolgen. Het eerste stuk gaat natuurlijk door het Kralingse bos maar ik heb niet zoveel oog voor de omgeving omdat mijn voeten zeer doen... Op de splitsing van de 15 en 10 km besluit ik de 10 te doen en ga met Sabine mee, zij moet ook op tijd terug zijn voor een interview dus wel zo gezellig. Maar........we komen een trappetje tegen en Sabine kan daar niet langs in haar scootmobiel. Zij gaat omrijden en niet veel later treffen we elkaar weer. Via de Kralingse weg en het Statigelaantje (echt die weg heet zo!) komen we weer terug in het Kralingse bos. Het is er zoals gebruikelijk met dit mooie weer, best druk met recreanten!
Ik heb met de GPS aan gelopen maar heb hem pas na ongeveer 1 km aangezet, hij geeft aan dat ik 10,4 km gelopen op het einde. Ik ben blij dat we er zijn en ga een lekker kopje soep halen nadat ik me heb afgemeld. Als de soep op is, komen Silvia en Marco aangelopen en niet veel later ook Lisette en Michelle en is het weer eens tijd om op te stappen. Dit was weer een leerzaam dagje!

2 opmerkingen:

Leo zei

ai ai, zo snel problemen? Waren dat de nieuwe slofjes?

Ineke Hutters zei

Ja Klopt!