Totaal aantal pageviews

zondag, juli 17, 2011

Vierdaagse 19-7 t/m 22-7-2011 De voorpret


Nou, de koffer is ingepakt plus een aantal tassen. Ik heb nog nooit zoveel zooi mee moeten nemen en dat door die beroerde weersvoorspellingen!
Extra jassen, regenhoed + poncho, tasje voor poncho nog effe gefreubeld thuis, hoesjes voor over de schoenen, extra sokken en ondergoed, tas met eten (ik eet geen brood onderweg)en twee paar schoenen om maar wat te noemen.
Ik heb ondanks deze voorspellingen er reuze veel zin in! Goed voorbereid zijn is het halve werk. Ook qua trainingen zit het wel goed, ik heb ruim 650 km gelopen ter voorbereiding zonder noemenswaardige problemen!
De eerste dag, dinsdag, hoop ik samen met Leo te lopen, hij weet een fijne startprocedure die ik wel eens wil zien. Want ik vind dat nog altijd het vervelendst, vooral op de eerste dag. Ik start elke dag "laat", d.w.z. rond 06.15 uur. Ik heb geen zin om lang in de rij te gaan staan om dan vervolgens 06.05 weg te kunnen, dan maar tien minuutjes later! Is het ook niet meer zo druk bij de toiletten, hahahaha!
Dit jaar ook wat nieuws uitproberen: plastuitjes. Ik heb geoefend thuis en het gaat best goed, je moet effe "het gevoel" krijgen, dat het goed zit en dan kan je staand plassen! Ben benieuwd of het ook echt werkt in de praktijk!!!!
Ik ben ook benieuw hoe het met mijn twee wandelvriendinnen gaat, die dit jaar debuteren. Ik hoop ze allebei tegen te komen straks en dat ze zonder kleerscheuren hun eerste medaille mogen ophalen.
Ik heb ook een aantal (10) veters geknoopt voor het goede doel, die gaan ook mee natuurlijk voor de verkoop. Ik verwacht ze snel kwijt te zijn. Ook hoop ik Jan te ontmoeten, hij heeft nog paarse veters van mij tegoed. Hij loopt dit jaar vanwege een blessure niet mee helaas.
En dan de Blauwe Maandag, dan ontmoet ik al mijn wandelvrienden en -vriendinnetjes weer, nu maar hopen dat we droog kunnen zitten!

Mijn veters geknoopt en wel

Geen opmerkingen: