Totaal aantal pageviews

maandag, juli 12, 2010


Nog een weekje en dan begint het: de Nijmeegse 4daagse! Ik vind het wel weer spannend hoor. Het logeeradres is ook weer geregeld, lekker bij Gerdien en Annemiek slapen en heerlijk eten. Het er wel zin in................
De laatste spulletjes moeten nog gekocht en ingepakt worden.
Vanaf vandaag heb ik vrij, na de 4daagse ook nog een week om uit te rusten.
Nieuw is dit jaar, dat de thuisblijvers mij kunnen volgen op http://www.de4daagselive.nl/. Mijn startnummer is 40G388.
Dit kan via internet maar ook via de mobiel. De beschrijving is eenvoudig, een kind kan de was doen! Na de 4daagse kan ik zelf zien hoe ik gelopen heb.
Nu hoeven thuisblijvers mijn sms-je niet af te wachten of ik het wel gehaald heb, ze kunnen zelf kijken. De techniek staat voor niets.
Nieuw is ook dat we een polsbandje om krijgen, er is een hoop weerstand tegen. Ik zie het wel hoor, eerst ervaren dan pas oordelen.
Zoals elke keer maak ik weer een verslag van mijn 4daagse avontuur.

3 opmerkingen:

Carla zei

Hoi Ineke, ik ga je zeker volgen. Hoe gaan de oefentochten tot nu toe, geen last van de voetjes?
Heel veel succes volgende week.

Hartelijke groeten van Carla

Noortje zei

Ineke,
Ik kom even langs om je suc6 te wensen. Ik vind het ook wel weer spannend maar heb er ook wel veel zin in. Vrijdag vertrekken we al naar ons vakantiehuisje wat we deze keer voor een week hebben gehuurd. Vorig jaar was ik ook al via mijn mobiel te volgen (trouwens erg leuk voor de thuisblijvers) Ik hoop dat het dit jaar ook goed komt want ik heb me wel aangemeld en de code terug gestuurd en volgens de site van vierdaagselive zou je dan een berichtje terug krijgen binnen 30 min als je KPN hebt. Nu ik heb geen bericht terug gekregen. Ik hoop er nu maar het beste van.
Nogmaals suc6 en heel misschien tot ziens.

Fred zei

Veel succes en plezier met jouw Vierdaagse. Het is allemaal wel weer spannend inderdaad.