Totaal aantal pageviews

zondag, november 02, 2008

2 november 2008- Winterserie RWV deel1

Altijd leuk om een rondje Rotterdam te doen en zeker als het zulk mooi weer belooft te worden!
Met Lisette afgesproken dat we na de wandeling lekker erwtensoep gaan eten al is het weer er niet naar, ik kijk er wel naar uit.
Rond half tien komen we aan in de kantine van PAC en we schrijven ons in voor de 15 km, en Lisette wordt gelijk lid van RWV. We hebben geen routebeschrijving nodig omdat ze altijd zo goed pijlen dus wij gaan vast op pad. Dit keer zonder fototoestel (vergeten....) maar ach, ik heb hier al zo vaak gelopen.Ik weet niet meer precies de route maar het eerste stuk is bij ons in ieder geval niet bekend. Of wel? We twijfelen een beetje. We komen in ieder geval weer langs de Rotte meren en de Prinsenmolen. Het is er al vrij druk, ik denk door het mooie weer, iedereen trekt erop uit.
We komen Opa-Paul van W4W tegen, en we lopen een stukje met hem op.
Danyell heb ik gezien, ze zat achter de tafel om de wedstrijd snelwandelen te registreren.

Tijdens de wandeling komen we onder de modder te zitten, het heeft gisteren flink geregend waardoor we soms over flink bemodderde paadjes moeten. Nou ja, de wasmachine is geduldig!
Het stukje door het vlonderpark zit er weer in en het is uitkijken geblazen, je moet hier niet uitglijden!

De rust die op 7,5 km zit gaan we voorbij, we zijn nog lang niet moe.
Hoewel ik mijn benen wel voel en dat komt denk ik door de steunzolen. Die doe ik weer uit na 2 uur wandelen, ik ga mijn hielen nu ook voelen en dat is niet zo lekker.
Het stukje wat door Ommoord gaat is ook bekend, waar van die leuke huisjes en flats staan. Ze hebben de speeltoestellen veranderd, er staan nu mooie touwcreaties. Ziet er netjes uit.
Onder het Terbregseplein door, waar de duifjes lekker kunnen sch......ten. Is ook niet onbekend.
En zo komen we weer aan het begin van het Kralingse bos dat ons weer terug voert naar het beginpunt. We zien Ardie nog even en Yvonne van de Brugrunners, die heeft het rustig aan gedaan vandaag. En gelijk heeft ze!
De foto's heb ik geleend van de website Rotterdam.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Maar goed dat ik niet over die vlonders werd gestuurd (ik liep maar 5km) anders hadden de honden me vast onderuit getrokken daar.

Anoniem zei

Zo te lezen is het een mooie tocht geweest en maar goed dat het zaterdag niet was want dan was het waarschijnlijk minder droog geweest. Ik heb zaterdag een tocht gelopen maar ondanks dat de buienrader ons regen voorspelde hebben we maar een paar spatjes gehad.